Vi har kompetencerne…

– inden for ESG, CSR og FN’s Verdensmål, og ved hvordan man får taget hul på opgaven, det behøver nemlig hverken være svært, dyrt eller ressourcekrævende at komme i gang med at blive bæredygtige, og ofte kan det ud over øget medarbejdertilfredshed, den gode mavefornemmelse også forbedre konkurrenceevnen og dermed bundlinjen.

Ser I arbejdet med bæredygtighed som en kæmpe udfordring, der er svær at overskue og få hul på?

Vi hjælper i gang og godt videre. Vi starter med et helt uforpligtende møde., hvor vi lytter til jer og fortæller, hvordan I får hul på opgaven. Det behøver nemlig hverken at være dyrt eller komplekst, I vælger selv hastigheden og måden, hvor meget vi skal løse og hvor meget I selv har tid og mod på. Ikke to opgaver er ens for os, vi starter hvor I er, og det jeres økonomi tillader. Vores eneste krav til processen er, at I ønsker at komme i gang. Resultatet bliver bedst, når det gøres af vilje, ikke af pligt. 

Vi ved at mange virksomheder hverken har ressourcer eller opgaver til en fuldtids CSR medarbejder.

Derfor tilbyder vi også løbende opfølgning på timebasis efter behov. Denne del inkluderer typisk også et færdigt CSR/ESG afsnit til årsrapporten, og løbende sparring om kommunikation og evt. måljustering.

Klik her hvis du vil vide mere.

Leave a Reply

Up ↑