Skal I igang med ESG, CSR, Verdensmål? Vi har kompetencerne!

Vil I, ligesom mange andre, også i gang med at tænke bæredygtighed ind i jeres virksomhedmodel, men har svært ved at komme igang? Vi har gode erfaringer med at hjælpe vores partnere med at få taget hul på opgaven! Det behøver nemlig hverken være svært, dyrt eller ressourcekrævende at komme i gang med at blive bæredygtige, og ofte kan det ud over øget medarbejdertilfredshed, den gode mavefornemmelse også forbedre konkurrenceevnen og dermed bundlinjen.

Ser I arbejdet med bæredygtighed som en kæmpe udfordring, der er svær at overskue og få hul på?

Vi hjælper i gang og godt videre. Vi starter med et helt uforpligtende møde., hvor vi lytter til jer og fortæller, hvordan I får hul på opgaven. Det behøver nemlig hverken at være dyrt eller komplekst, I vælger selv hastigheden og måden, hvor meget vi skal løse og hvor meget I selv har tid og mod på. Ikke to opgaver er ens for os, vi starter hvor I er, og det jeres økonomi tillader. Vores eneste krav til processen er, at I ønsker at komme i gang. Resultatet bliver bedst, når det gøres af vilje, ikke af pligt. 

Tag os med på rejsen.

Vi tilbyde løbende opfølgning på timebasis efter behov. Denne del inkluderer typisk også et færdigt ESG afsnit til årsrapporten, og løbende sparring om kommunikation og evt. måljustering.

One thought on “Skal I igang med ESG, CSR, Verdensmål? Vi har kompetencerne!

Add yours

Leave a Reply

Up ↑