Aldrig har der været så mange støttekroner til rådighed til bæredygtig omstilling

Står du som SMV virksomhed med et ønske om at komme i gang med den grønne omstilling? Så er der masser af hjælp at hente, også på den økonomiske front. Der er for hovedparten ikke tale om lån, men deciderede støttekroner.

Tungen lige i munden

Der er desværre ikke nogen samlet oversigt over støttekroner, man kan slå op i. Det kræver en del arbejde, men her kan vi hjælpe. Vi har identificeret rigtig mange af de mulige aktuelle puljer, og det er et arbejde som vi kontinuerligt vil fortsætte med, da der hele åbnes og lukkes ansøgningsvinduer.

Sammen skaber vi synergi

I har den bedste viden om jeres branche og jeres virksomhed med den daglige finger på pulsen. Vi har en masse viden om bæredygtighed, konkurrenceforhold, purpose, salg og markedsføring, og kan derved guide, så I kommer bedst muligt i gang med den grønne omstilling. I er selv med til at vælge hastigheden og måden, hvor meget vi skal løse, og hvor meget I selv har tid til og mod på.

Lidt faktuelle tal fra ny analyse foretaget af CBS:

Forbrugerne anno 2020:

  • 97 % er enige om at vi har en kæmpe klimaudfordring
  • 0,7 % er uenige
  • 2 % er indifferente
  • 90 % af forbrugerne mener at virksomhederne ikke tager nok ansvar.
  • 55 % prioriterer grønne produkter og er villige til at betale mere for dem. Denne andel er steget eksplosivt de seneste 6-7 måneder og er fortsat stigende.

Kort sagt potentialet for bæredygtige virksomheder er enormt.

Vi er klar til at stille de rigtige spørgsmål og hjælpe jer igang. Giv os et kald, eller send en mail, så finder vi en dag til et uforpligtende møde, og ser om vi er et godt match.

Leave a Reply

Up ↑