Skal din virksomhed stå forrest, når startskuddet lyder?

Vi brænder i den grad til at være med til at gøre virksomheder klar til hjulene kører igen. Vi ved, at mange pt. kæmper med at holde virksomhederne i live, men synes alligevel, at det er oplagt at se fremad, og forberede til startskuddet lyder. Nu er der blevet mulighed for at gøre det, uden at I selv skal have “penge op af lommen”. Der kommer kontinuerligt nye puljer i spil, men vi vælger denne gang at nævne tre:

Industriens Fond støtter danske SMV’er gennem corona-krisen

strategisk hjælp til små og mellemstore virksomheder

Industriens Fond afsætter 150 mio. kroner til udvikling af især små og mellemstore virksomheder, som er parate til at bruge den svære tid til forretningsudvikling. Konkret iværksættes to nye initiativer. På den korte bane søsættes en akut indsats med hjælp til danske virksomheder. Samtidig efterspørges der projektidéer og forslag til nye indsatser, der kan hjælpe erhvervslivet godt i gang på den anden side af coronapandemien.

Læs mere på: https://genstartnu.dk/

Erhvervshusene tilbyder voucher til rådgivertimer, som kan klargøre din forretning til efter Corona-krisen

Få 25.000 kr. i direkte tilskud til en privat rådgiver, som kan hjælpe dig og din virksomhed med en genstart plan til at komme i gang efter Corona-nedlukningen. Din virksomhed kan rette blikket mod udvikling og vækst i gennem genstarts planen, der booster din forretningsudvikling og sætter fart i dine aktiviteter.

Læs mere på: https://erhvervshusmidtjylland.dk/corona_genstart 


Derudover er der flere andre pakker på vej, herunder fx SMV PRO, som forventes at være endelig i løbet af få uger. Rammerne for hjælpepakken vil blive i retning af:

Ydelse Ansøgningsramme forventes at ligge mellem 30.000 kr – 200.000 kr pr. forløb, tilskud, der ydes 50% tilskud af bevillingssummen, jeres egenbetaling kan ske i form af egne timer i projektet.

Tag fat i os – vi kan også hjælpe med det administrative ved at få del i pakkerne, og er godkendte som rådgivere til puljerne.

Leave a Reply

Up ↑