Er din virksomhed klar til de nye forbrugerkrav post-corona?

Corona har, ud over alle de åbenlyse negative konsekvenser, også haft nogle positive effekter, bl.a. m.h.t. digitalisering, klima og bæredygtighed. Forbrugerne har fået nye prioriteter, når de vælger produkter:

  • 33 % forventer at øge deres forbrug af danske produkter.*
  • 19 % har øget fokus på bæredygtighed, når de vælger produkter, i en sådan grad at her tales om et måske “nyt basalt behov”.**
  • 50 % ”at virksomheden er dansk/placeret i Danmark”.** 
  • 45 % virksomheden støtter lokalsamfundet.**
  • 41 % at virksomheden fastholder arbejdspladser på trods af økonomisk nedgang som følge af corona.

Alle forhold, der afspejler et stort behov for tillid og tryghed.

*https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/sadan-vil-danskernes-forbrug-aendre-sig-pa-den-anden-side-af-corona-pandemien?publisherId=10528407&releaseId=13594584

**https://blogmindshare.dk/2020/04/27/forbered-dig-paa-3-skift-i-forbrugeradfaerden-post-corona/

Hvis din virksomhed skal i gang med bæredygtig fremtidssikring, er der hjælp at hente:

DI er kommet med en opdatering af deres oprindelige forslag til den grønne omstilling med 100 konkrete forslag: ”Danmark ud af krisen 2 – tilbage til grøn vækst”, som er en opfølgning på et tidligere DI-udspil. Med denne beskriver de en nødvendig udvikling i grøn omstilling og investerer i udvikling, fornyelse og digitalisering af både erhvervslivet og resten af samfundet.

Skal vi tage en kop kaffe og se, hvordan I kommer i gang med processen, “step by step”?

Jeg er godkendt som rådgiver til ovennævnte puljer til de større projekter, men kan også hjælpe med freelance timer efter behov. Giv mig et kald på 50427850, eller send en mail til irene@newera.nu, så finder vi et tidspunkt.

Leave a Reply

Up ↑