Gratis i gang med den grønne omstilling – noget for jer?

Her til morgen holdt ERHVERV AARHUS webinar om den grønne omstilling, og hvorfor den er så vigtigt for virksomheders overlevelse på sigt. Her var fokus på, hvorfor også SMV’er bør indtænke bæredygtighed i deres forretningsstrategi – NU. Er du stadig i tvivl om potentialet og vigtigheden? 

Test potentialet gratis – jeg har lavet et klippekort, hvor jeg tilbyder at komme i din virksomhed fx en dag om måneden. Her hjælper jeg jer i gang, eller kører processen for jer – alt efter jeres ressourcer og behov. Første gang er gratis og uforpligtende. Her kigger vi hinanden i øjnene, og ser om der er basis for samarbejde. 

Der er utrolig meget at vinde ved at indtænke bæredygtighed strategisk i forretningen. Jeg kan dokumentere det sort på hvidt. Skal I i gang med den helt store omstilling fx af produktionen, er der også mulighed for finansiering via https://groenogcirkulaer.dk/. Skal i lave en større digitalisering af jeres forretning, er der muligheder via smvdigital.dk – begge steder kan jeg også hjælpe, også med at søge midler. Det kan evt. være step to, efter at vi har sat processen i gang. Send en mail allerede i dag, så aftaler vi dato for den første dag, hvor jeg sidder hos jer. Glæder mig… 

One thought on “Gratis i gang med den grønne omstilling – noget for jer?

Add yours

Leave a Reply

Up ↑