Er I bange for at lave greenwashing?

Flere og flere virksomheder er bekymrede for at få forbrugerombudsmanden på nakken. Der er risiko for store bøder, og nettet strammer til, når I markedsfører produkter som bæredygtige. Og det kan være lidt af en jungle at gennemskue. Men der er hjælpe at hente, hvis du ikke helt har styr på reglerne.

Advokatfirmaet Patrade har skrevet en god og overskuelig artikel om, hvordan I undgår at ramme ved siden af, når I kommunikerer jeres bæredygtige tiltag. Derved kan I undgå at komme på kant med lovgivningen (som justeres kontinuerligt, og derved kræver sit).

Tag også gerne fat i os, hvis I går og greenhusher, fordi I er bange for at greenwashe. Alle gode bæredygtige tiltag bør komme frem i lyset til inspiration og glæde for andre, og for derved at sætte mere gang i den grønne omstilling .

Du kan læse hele artiklen her.

Leave a Reply

Up ↑