Få gratis hjælp til ESG regnskabet.

CO2-regnskab

Stiller jeres kunder også allerede krav om ESG rapportering?

Rigtig mange af vores kunder, også de mindre, møder i øjeblikket krav om ESG rapportering fra deres store kunder. Det er en tendens, som kun vil blive større fremadrettet. CO2 beregninger er en væsentlig del af de nøgletal som FSR (Danske revisorer) anbefaler til ESG rapporten.

CO2Puljen åbner for ansøgninger 27.02.23 og lukker igen 26.03.23. Her kan virksomheden for tilskud helt op til 100% til at dække udgifter til rådgiver.

CO2 beregningerne er typisk de mest komplicerede af de 15 anbefalede nøgletal til ESG rapporten

Når vi hjælper kunderne med ESG rapporten, er CO2 delen klar den mest komplicerede. Derfor er den nye pulje en oplagt mulighed for at få styr på ESG rapporten. Datasøgning og udregningerne det første år er altid det mest komplekse, så denne puljen kan for rigtig mange være smutvejen til at komme i gang med ESG rapporten, uden alt for store ressourcetræk i virksomheden eller udgifter til rådgiver. Med den nye pulje kan I “slå to fluer med et slag” og de efterfølgende år, bliver mere overskuelige.

Vores tilgang er at bæredygtighed ikke behøver at være så kompleks, blot det tages i de rette bidder og rækkefølge. Du kan læse mere om hvordan vi griber det hele an, om CO2 beregninger og ESG rapport og ikke mindst hvad andre kunder har sagt om vores arbejde for dem.

Vores kunder siger:

Vi har været i helt trygge hænder med cApung på vores rejse med implementering af verdensmål og ESG. Vi var i gang med at arbejde med bæredygtig omstilling, men havde brug for at få det sat i system og synliggøre vores tiltag. Her hjalp Irene os med at fokusere på de gode ting, som var sat i gang, men også at sætte nye mål for fremtiden. Vores bæredygtige tiltag er blevet mere synlige internt og en integreret del af vores hverdag. Vi har en klar plan med vores arbejde med Verdensmålene og første ESG rapport er klar. Irene har klædt os på til at kunne udfærdige fremtidige ESG rapporter, som vi glæder os til at kunne præsentere for vores samarbejdspartnere på sigt. Vi kan kun anbefale at tage cApung med på rejsen, som Irene er rigtig god til at gøre konkret og simpel.

Bodotex A/S

I januar afsluttede vi et større projekt hos Bodotex A/S. Bodotex A/ er en succesfuld vækstvirksomhed som har fået Børsens Gazelle i 2020, 2021 og 2022). Efter evalueringsmødet fik vi disse fine ord med på vejen:

Skal vi også hjælpe jer?

Lige nu har vi hænderne fulde med store projekter, som afsluttes hhv. ultimo februar og marts, men er i fuld gang med at mande op. Vi forventer at kunne hjælpe endnu flere i gang eller videre fra april. Vi kigger gerne forbi jer og hører om jeres udfordringer, og kommer med forslag til at løse dem. Vi har altid plads til mindre ad hoc opgaver, eller sparring.

Ét svar til “Få gratis hjælp til ESG regnskabet.”

Leave a Reply