ESG-rapport: “one size fits all” – fordi det er lettest for rådgiveren?

Nej, sådan arbejder vi ikke hos cApung. Vi gør os umage og tilpasser rapporteringen præcist til den enkelte virksomheds behov og udviklingsstadie. Vi ser ESG-rapporten som et nyttigt redskab, der hjælper med et overblik af, hvor den enkelte virksomhed er i jeres udvikling, og hvor I er på vej hen. Vi prioriterer at skabe en forståelse, tryghed og transparens, som giver ledelse og bestyrelse motivation til at arbejde yderligere med rapporteringen de kommende år. Vi udbygger rapporten hen ad vejen, i det tempo virksomheden kan følge med, så I ikke mister overblikket. Altså vi tager udgangspunkt i der hvor I er, og bygger videre derfra.

Vi holder jer på forkant

Vi sikrer naturligvis, at I holder jer på forkant til de kommende lovkrav og krav fra omverdenen. Vi holder os ajour og sørger for, at I ikke bliver overhalet indenom, Det er en af vores vigtigste opgaver. Derfor er vi oftest med på sidelinjen, efterfølgende efter behov og giver sparring og input, når næste års rapport skal udarbejdes.

Kompleksitet – ja, men kun når behovet er der

En meget kompleks rapport på +50 sider er ikke altid det optimale til at starte med – faktisk sjældent for SMV’ere. Vi laver naturligvis også de komplekse ESG-rapporter, men det er typisk, når der er tale om store virksomheder, eller der er specifikke eller komplekse krav fra omverdenen til rapporteringen.

Vores kurser er også målrettet netop jeres virksomhed

Det er også grundlaget i vores kurser – netop at vi ikke holder “all around” kurser. Vi målretter dem til den enkelte virksomhed. Vi forbereder os grundigt før vi mødes på kursusdagen. Dermed bliver jeres tid brugt mest effektivt. Derudover går vi meget op i, at I efter kursusdagen har en komplet “trin for trin” plan. En plan som er nem at gå til, når I er retur i virksomheden igen. Efterfølgende er vi på sidelinjen, hvis der skulle opstå spørgsmål. Vores to kurser målrettede til den enkelte virksomheder er: ESG kursus – sådan kommer I godt i gang med jeres første ESG-rapport og CSRD ledelsessparring – sådan kommer jeres virksomhed bedst fra start

Leave a Reply

Up ↑