Skal vi hjælpe jer med at prioritere retning på jeres bæredygtige omstilling?

Sommeren har i høj grad, endnu en gang, skabt fokus på de menneskeskabte klimaforandringer. Hvis jeres virksomhed endnu ikke er kommet i gang med seriøst at minimere sit klimaaftryk, kan vi hjælpe jer i gang.

Vi er erfarne i at hjælpe med den bæredygtige omstilling

Vi har siden 2019 hjulpet mange SMV’ere godt i gang eller videre med deres bæredygtige omstilling og ESG-rapportering. Vi har stor succes med at igangsætte omstillingen på en seriøs og ambitiøs måde, som samtidig holdes overskuelig. Det seneste år har ESG fyldt mere og mere, og vi får konstant feedback fra kunder, der nu ser deres ESG rapport som et stærkt strategisk redskab på deres videre bæredygtige rejse. Vores målsætning er, at grøn- og bæredygtig omstilling ikke behøver at være uoverskuelig, når blot der tages en bid ad gangen og i den rigtige rækkefølge. Og vi glæder os til at hjælpe mange flere SMV’ere godt på vej.

Nye tiltag

Vi har ikke ligget på den lade side hen over sommeren. Vi har lavet nyt kursusindhold og øvrige tiltag. Formålet er, som altid, at hjælpe SMV virksomheder på rejsen. Vi har også endnu en gang mandet op. Vi er nu 5 personer i cApung. Kontrakten er underskrevet, men vi må endnu ikke offentliggøre vores nye stærke kompetence. Vi kan dog røbe, at han kommer til at hjælpe med at løfte vores ESG rapporteringer og LCA’er til et endnu højere niveau.

Vi glæder os til for alvor at komme tilbage i arbejdstøjet fra uge 32, hvor alle er retur fra ferie. Tag endelig kontakt til Irene Hvid allerede nu, for en dialog, hvis I vil sikre jer ressourcer umiddelbart efter sommerferien og i løbet af efteråret. Her kan du også få sparring om de kommende puljer, som SMV’ere kan søge til at hjælpe processen i gang.

Leave a Reply

Up ↑