Grøn omstilling behøver ikke være uoverskuelig…

Grøn omstilling behøver ikke at være uoverskuelig, som mange tror. Meget ofte oplever vi, at virksomheder, store som små, ser den grønne omstilling som uoverskuelig og meget kompliceret, men det behøver det slet ikke at være. Det er lidt som at skulle spise den berømte elefant. Det skal gøres i små bidder i den rette rækkefølge, så vokser I med opgaven, stille og roligt. 

Rigtig mange virksomheder er faktisk ret langt i arbejdet med bæredygtighed, de ved det bare ikke. Her er typisk tale om det, vi kalder for “ordentlige virksomheder”. De arbejder ud fra en god forretningsmoral og med hensyn til mennesker og miljø. Og det er rigtig god forretning, med et kæmpe potentiale.

Hvad er bæredygtighed?

Den bæredygtige udvikling kan beskrives med tre dimensioner: Social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed. De tre dimensioner skal inddrages og tages med i betragtning, når der stræbes efter en bæredygtig udvikling.

Hvorfor vælge cApung?

Vi uddanner os kontinuerligt. Vi ser os om i verden for at finde de gode eksempler, og vi holder os ajour, så vi kan bidrage med de bedst mulige løsninger til gavn for både miljø, mennesker og virksomheder. Vi er koblingen mellem humaniore og kapitalismen, og hjælper med rejsen – fra filantropi til god forretning.  Vores målsætning er at grøn omstilling behøver ikke at være uoverskuelig, du kan læse mere om hvordan vi arbejder her.

Up ↑