Hvorfor hedder vi cApung?

cApung betyder guldsmed på indonesisk. Guldsmeden står for transformation – og er en af de få skabninger, som kan flyve opad, nedad, sidelæns og baglæns. Deres liv starter under vand og de lever voksenlivet i luften. Kort sagt har de meget få begrænsninger. Derudover har de en masse andre fascinerende betydninger. Ordspillet på dansk med at “smede guld” kan vi godt lide, det er det, vi via ordentlighed og bæredygtighedsarbejdet brænder for at hjælpe vores kunder med.

Hvem er vi?

cApung består af ildsjæle med solid erfaring fra erhvervslivet. Vores kompetencer ligger primært inden for strategi, forretningsudvikling, ledelse og markedsføring suppleret med ekspertise i FN’s 17 Verdensmål, ESG og CSR. Vi har desuden et netværk af stærke specialiserede partnere, som vi kan trække på til de enkelte opgaver. Det betyder, at vi til enhver tid kan levere de bedste kompetencer til at løse opgaverne.

Vi brænder for at skabe synergi mellem en sund bundlinje og den bæredygtige tilgang. Vi tror på, at bæredygtighed er midlet til øget konkurrenceevne. De, som ikke kom med på “digitaliseringsbølgen” i tide, sakkede bagud. Det samme vil efter alt sandsynlighed ske med dem, som ikke vælger at arbejde strategisk med bæredygtighed i tide. Forbrugerne, investorerne og potentielle medarbejdere ved godt, hvilken vej de vil, og tendensen øges konstant.

Hos cApung holder vi fingeren på pulsen

Vi uddanner os kontinuerligt. Vi ser os om i verden for at finde de gode eksempler, og vi holder os ajour, så vi kan bidrage med de bedst mulige løsninger til gavn for både miljø, mennesker og virksomheder. Vi er koblingen mellem humaniore og kapitalismen, og hjælper med rejsen – fra filantropi til god forretning.   

Irene Hvid

Teoretisk baggrund: HD i afsætning, cand.mag i designledelse, certificeret NLP Lifecoach og har flere certificeringer inden for bæredygtig virksomhedsledelse fra udenlandske universiteter.

Irene har arbejdet med salg, branding, markedsføring, visuel identitet, strategi, CSR, storytelling og nudging, og har mere end 25 års erhvervserfaring fra både mindre og større virksomheder inden for forskellige brancher i ind- og udland. Med denne erfaring har Irene bl.a. oparbejdet stærke menneskelige kompetencer. Det gør hende i stand at tage udgangspunkt i, hvor virksomheden og medarbejderne er, når det gælder aktuelle udfordringer og muligheder. Med dette udgangspunkt kan hun målrettet og ambitiøst hjælpe og bidrage til værdiskabende initiativer. Det er også disse kompetencer, som nu bruges til at skabe synergi mellem en sund bundlinje og ansvarlig forretning.

cApung er partnerbaseret og har tætte relationer til andre virksomhedsrådgivere og personer med teknisk baggrund, som alle har erfaring og fingeren på pulsen med de bæredygtige muligheder. Dette set-up sikrer, at vi altid kan stille med det rette hold, også til større og mere komplekse opgaver.