Vi ved, at ikke to opgaver er ens, og tilbyder derfor individuelle og skræddersyede løsninger. Det betyder, at uanset hvad din virksomhed har brug for, så matcher vi jeres behov og ønsker. Vi kategoriserer dem som S, M, L opgaver. Langt de fleste opgaver starter med et uforpligtende møde, hvor vi vurderer, om der er basis for et samarbejde.

S: er et “idé-besøg” på ca. 1 time, hvor vi på forhånd har sat os grundigt ind i jeres virksomhed. På mødet gennemgår vi sammen med jer jeres udfordringer og ønsker. Herefter går vi i tænkeboks og gennemgår input og muligheder, og vender tilbage efter 1-2 uger, hvor afleverer 5-10 konkrete forslag til, hvad I kan gøre, for at komme igang eller videre med jeres grønne omstilling. Efterfølgende fører I selv idéerne ud i livet. Pris for denne pakke er 9.950,- . Denne opgave kan herefter evt. suppleres med en af nedenstående.

M: er en identificering af, hvor I er lige nu. En systematisk gennemgang af jeres tiltag eller manglen på samme. Vi tager udgangspunkt i, hvor I er. Ud fra det laver vi et forslag til bæredygtighedsstrategi og guider jer til at lave et ESG regnskab. Ud fra de elementer afleverer vi en kommunikation, som fortæller omverdenen, hvor I er lige nu, og hvilke tiltag I har besluttet at lave. Pris for denne pakke er 19.950,-. Hvis vi derudover skal aflevere et færdigt ESG regnskab, i stedet for at vejlede jer i udarbejdelse, laver vi et supplerende tilbud på det.

L: er projekter, som vi sammen definerer. Vi kortlægger, om det er en kommunikationsopgave, en strategisk opgave, en a-z opgave (hvor vi tilbyder konsulent bistand fra start til slut herunder den udførende del) eller noget helt fjerde inden for det bæredygtige felt. Vi udarbejder en projektbeskrivelse, tidsestimat og budget. Herefter aftaler vi en fastpris, laver en øvre ramme, eller afregner løbende med en aftalt timepris typisk mellem 750,- – 1.200,- kr. alt efter opgavetype.

Endelig ved vi, at mange mindre virksomheder ikke har brug for en fuldtids bæredygtigheds-medarbejder, men har et løbende behov. Derfor tilbyder vi en fastpris aftale på x timer pr. måned, hvor vi kommer i virksomheden efter behov med et aftalt antal timer, og hjælper jer som freelance bæredygtighedskonsulenter.

Referencer

Sådan arbejder vi

Hvis du er på udkig efter nogen, som kan hjælpe med at udføre “green washing” er det ikke os. Vi tror på den autentiske og ærlige tilgang til bæredygtighed. Vi vil hellere hjælpe med de små sikre skridt i den rette retning, og på den måde være med til at skabe succes på både kort og lang sigt. Og nej, det er ikke alt som lykkes. Hvis I misser en milepæl, eller noget ikke går som forventet, så er vi klar til at hjælpe med at finde årsagen og kommunikere det ud i markedet. Det er nemlig bedre at gøre noget, og så måske have været for ambitiøs, end slet ikke at gøre noget.

Vi er ikke dem med de store armbevægelser, men ønsker via vores solide kompetencer at være med til at tage det lange træk. 

Er din virksomhed klar til en bæredygtig fremtid og grøn omstilling? Vi er klar til at hjælpe. Den første snak med jer bør forankres på virksomhedens ledelsesniveau. Herefter giver vi vores bud på, hvordan vi mener, jeres proces bedst løses, og forventningsafstemmer med jer derfra.

Undervisning og workshops

Vi tilbyder også undervisning og facilitering af workshops mv. Tag endelig fat i os og høre mere, hvis I har særlige planer eller behov.