Referencer

Sebra Interior ApS

Hen over vinteren 2022/2023 har vi kørt et SMV:Grøn forløb med cApung ApS. Sebra Interiør har altid været funderet på ordentlighed, og synes derfor vi har et rigtig godt fundament til den videre bæredygtige omstilling. Vi er ambitiøse og nok længere fremme, end de SMV virksomheder vi typisk sammenligner os med. Vi har gennem årene søsat rigtig mange initiativer – men havde lidt mistet struktur og den røde tråd i de mange tiltag. SMV:Grøn projektet, hvor der var bevilliget 150 rådgivningstimer, gav os mulighed for ved hjælp af cApung, at gå i dybden og være visionære. Vi er i fuld gang med at udarbejde LCA på vores produkter, samt status og målsætninger for vores CO2e scope 3 generelt. Vi startede projektet med en opstartsworkshop for udvalgte medarbejdere og afsluttede med at få udleveret en samlet rapport, som bl.a. indeholdt handlingsplan med konkrete opgaver, målsætninger, og naturligvis også en ESG rapport, som der fremadrettet kan arbejdes strategisk og målrettet med.

Tak til Irene fra cApung for din enestående hjælp og sparring. Det har været en fornøjelse at
få struktur på det vi allerede gør, arbejde med konkrete tiltag og droppe greenwashing
forskrækkelsen”.

Kæmpe anbefaling fra os i Sebra ⭐️⭐️⭐️

Bodotex A/S

Vi har været i helt trygge hænder med cApung på vores rejse med implementering af verdensmål og ESG. Vi var i gang med at arbejde med bæredygtig omstilling, men havde brug for at få det sat i system og synliggøre vores tiltag. Her hjalp Irene os med at fokusere på de gode ting, som var sat i gang, men også at sætte nye mål for fremtiden. Vores bæredygtige tiltag er blevet mere synlige internt og en integreret del af vores hverdag. Vi har en klar plan med vores arbejde med Verdensmålene og første ESG rapport er klar. Irene har klædt os på til at kunne udfærdige fremtidige ESG rapporter, som vi glæder os til at kunne præsentere for vores samarbejdspartnere på sigt. Vi kan kun anbefale at tage cApung med på rejsen, som Irene er rigtig god til at gøre konkret og simpel.

Bodotex A/S

eurodan-huse A/S

Vi skulle i gang med at blive klogere på, hvad bæredygtighed var for en størrelse. Derfor kontaktede vi 2 konsulentfirmaer, hvor det ene firma var cApung.
Her bliver vi hurtig enig om at gå videre med Irene fra cApung, da vi følte, at det her var meget mere jordnært og at det her ikke blev kørt op til noget helt vildt. 
Irene har hjulpet os med at få belyst de ting, som vi allerede gjorde og handlede efter i forvejen.
Forløbet har gjort, at vi i dag har meget mere data på vores miljøpåvirkning og det sociale i virksomheden.

Den transparenthed vi har fået, vil hjælpe os med tage bedre beslutninger i fremtiden.

Vi kan kun anbefale at I tager en snak med Irene, hvis i står og skal i gang med samme rejse”

Stefan Kristensen, eurodan-huse

NPI A/S

I forbindelse med NPI’s GCO (Grøn Cirkulær Omstilling) projekt har vi haft fornøjelsen af at have Irene Hvid fra cApung APS som rådgiver.

Irene indledte vores samarbejde med at afholde en workshop, hvor alle medarbejdere deltog, her fik vi belyst, hvad vi allerede gjorde af grønne ansvarlige handlinger og ikke mindst hvor vi kunne gøre mere. Desuden førte workshoppen til at alle i virksomheden har taget ejerskab for projektet.

Efterfølgende har Irene været en stabil og god støtte i hele GCO-projektet, derfor mine varmeste anbefalinger.”

Lotte Toft, projektansvarlig NPI A/S

Müller Gas Equipment A/S

“Set tilbage på vores online-møder med dig, har det været et udbytterigt forløb og vi har været meget tilfredse med vores samarbejde med dig.

At få italesat vores hverdag og hvordan vi løser tingene har været en spændende proces, især fordi processen gjorde os opmærksomme på, at vi faktisk allerede gør rigtig mange gode tiltag for at løse problemer, hvis/når de opstår. Vi har bare ikke haft det på skrift.


FN’s Verdensmål kan umiddelbart virke som en stor mundfuld, men vores drøftelse med dig har været inspirerende og det har givet os et indblik i hvordan de enkelte mål kan omsættes ud fra virksomhedens daglige virke.
Vi er blevet taget godt imod gennem hele forløbet og har følt at du har lyttet til vores kommentarer, som efterfølgende så er blevet integreret i det færdige materiale.


Vi er nu begyndt at anvende materialet i LinkedIn og er i gang med at opbygge en ny hjemmeside, hvor materialet også kommer til at indgå”
.

Helle Øgendahl Beeck, Quality Manager

Voel Ismejeri ApS

Igennem flere måneder har Irene Hvid fra cApung ApS, ikke bare hjulpet med den grønne omstilling i min virksomhed i, hun har også lært mig nye principper og tankegange.

For dem som skal starte eller udvide grønne ambitioner kan jeg varmt anbefale Irene Hvid som en dygtig og samvittighedsfuld samarbejdspartner.

Nikolaj Stochholm, ejer af Voel Ismejeri

DIS – STUDY ABROAD IN SCANDINAVIA

Letter of reference – Irene Hvid

I was fortunate enough to have Irene as a guest lecturer in my Sustainable Finance class at DIS in the spring of 2021.


The Sustianable Finance course is tailored towards US economics and finance undergraduates, and entails high level analysis, discussion, and critical evaluation of the theory, empirical data, and policy regarding sustainability challenges, ma
intaining ecological systems, enhancing cultural diversity, and improving social well-being and income inequality.

I originally asked Irene to present for us on how companies report ESG related issues and associated risks both now and in the future.

Despite the lecture having to be online on Zoom due to COVID restructions, Irene engaged the class with a thoughtful presentation, clearly demonstrating her expertise in this area, and enthusiasm for the subject matter. Following the guest lecture, I received extremely positive feedback from the students, many of whom were previously unaware of the issues Irene described, and found her teaching style to be open and welcoming.

I can definitely recommend Irene for any similar engagements”.

Daniel Karpantschof Reece, Lecturer, International Business // Global Economics

JCI Kolding

Vi, I JCI Kolding, havde besøg af Irene Hvid fra cApung til at sætte fokus på bæredygtighed. Emnet var at tænke bæredygtighed ind i virksomheder, der ikke nødvendigvis har et fysisk produkt, som f.eks i konsulenthuse, bankforretninger og advokatkontorer.

Irene faciliterede en god gennemgang af bæredygtighed og hvad dette kan være, hvorefter den nye viden blev taget i brug igennem en workshop. Workshoppen fik sat gang i tankerne hos vores medlemmer, om hvad de kan gøre ude i deres virksomheder, både som ejer såvel som medarbejder.

Et godt arrangement, som enhver virksomhed kan bruge, for at få sat gang i tankerne om, hvordan de kan blive mere bæredygtige, hvordan de kan begynde arbejdet med FN’s verdens mål og hvad virksomheden kan få ud af det. Og, skal I videre derfra er jeg sikker på at Irene og cApung kan hjælpe jer videre”.

Mads R. B. Johansen, bestyrelsesmedlem, JCI Kolding / Management Konsulent