Vi ved, at ikke to opgaver er ens, og tilbyder derfor individuelle og skræddersyede løsninger. Det betyder, at uanset hvad din virksomhed har brug for, så matcher vi jeres behov og ønsker. Vi kategoriserer dem som S, M, L til XL. Langt de fleste opgaver starter med et uforpligtende møde, hvor vi vurderer om der er basis for et samarbejde.

S er et “idé-besøg” på ca. 1 time, hvor vi på forhånd har sat os grundigt ind i jeres virksomhed. På mødet gennemgår vi sammen jeres udfordringer og ønsker. Herefter går vi i tænkeboks og gennemgår input og muligheder, og vender tilbage efter 1-2 uger, hvor vi kigger forbi med 5-10 konkrete forslag til, hvad I kan gøre, for at komme igang eller videre med jeres grønne omstilling. Efterfølgende fører I selv idéerne ud i livet. Pris for denne pakke er 4950,- . Denne opgave kan herefter evt. suppleres med en af nedenstående.

M, L og XL er projekter som vi sammen definerer alt efter, om det er en kommunikationsopgave, en strategisk opgave eller en a-z opgave, hvor vi tilbyder konsulent bistand fra start til slut herunder den udførende del.

Her aftaler vi en øvre ramme og der afregnes med en aftalt timepris på 750 – 950 kr., alt efter opgavetype.

Sådan arbejder vi

Hvis du er på udkig efter nogen, som kan hjælpe med “green washing” er det ikke os. Vi tror på den autentiske og ærlige tilgang til bæredygtighed. Vi vil hellere hjælpe med de små sikre skridt i den rette retning, og på den måde være med til at skabe succes på både kort og lang sigt. Og nej, det er ikke alt som lykkes. Hvis du misser en milepæl, eller noget ikke går som forventet, så er vi klar til at hjælpe med at finde årsagen og kommunikere den ud i markedet. Det er nemlig bedre at gøre noget, og så måske have været for ambitiøs, end ikke at gøre noget.

Vi er ikke dem med de store armbevægelser, men ønsker via vores solide kompetencer at være med til at tage det lange træk. 

Er din virksomhed klar til en bæredygtig fremtid og grøn omstilling? Vi er klar til at hjælpe. Den første snak med jer bør forankres på virksomhedens ledelsesniveau. Herefter giver vi vores bud på, hvordan vi mener, jeres proces bedst løses, og forventningsafstemmer med jer derfra.