ESG kursus – kom godt i gang med jeres første ESG rapport

Overvejer I at igangsætte ESG rapportering, men har svært ved at se, hvor det skal forankres i organisationen, og hvordan I bedst kommer fra start? Vi har siden 2019 hjulpet mange SMV virksomheder i gang med deres første ESG rapport og er fortsat på sidelinjen, når de har behov for det. Lige nu er det muligt at hente tilskud til at få kompetencer til ESG rapportering via SMV Grønne Kompetencer.

Vi har lavet et 1 dags kursus, som hjælper jer i gang

Vi har efter opfordring lavet et kursus målrettet nøglepersoner i jeres virksomhed, som har interesse i, eller skal indgå i arbejdet med ESG rapportering. Målsætningen er, at I efter en dag får:

  • Overblik over ESG – indhold, muligheder og faldgruber
  • Forståelse for CO2 – scope 1 + 2 + 3 og CO2 kvoter 
  • Et indblik i kommende lovgivning og forventelige krav fra omverdenen på området ift. CSRD og CSDD.
  • Vejledning i hvordan I sikrer en rød tråd i hele jeres bæredygtighedsrejse, herunder kort om greenwashing.
  • Organiseringen hos jer, for at få det maksimale udbytte.
  • En endelig projektplan for hvordan I kommer i gang step by step, når I er retur i virksomheden.
  • Efterfølgende 4 onlinemøder af 1 time, hvor vi tager en status, og hjælper videre, hvis I er gået i stå. I vurderer selv, hvornår I har behov for dem.

Vi anbefaler at I deltager minimum 4, maksimum 10 fra virksomheden, vi sparer gerne med jer om, hvem der er mest oplagt i forhold til det bedste resultat også på lang sigt. Kursusprisen er fast uanset antal deltagere, ved ønske om et eksternt kursussted fremsender vi særskilt tilbud på det.

Pris hvis vi afholder det hos jer: 45.000,-. 

Pris hvis I ønsker at vi holder det ude i byen: indhent tilbud.

Ca. 14 dage inden kurset sender vi jer et skema, hvor vi beder om informationer om jeres aktuelle situation, jeres omverden og særlige udfordringer/muligheder indenfor jeres branche. Dermed kan vi forberede os, så kurset bliver gennemført med det bedst mulige resultat.

​​Der er mulighed for at få tilskud:

Hvis din virksomhed tilhører SMV-segmentet, kan I indtil 24. maj og igen fra september søge tilskudsordningen SMV Grønne Kompetencer, hvormed jeres selvfinansiering bliver 9000,- + egne timer. I kan evt. kontakte jeres lokale erhvervshus og høre mere.

Læs mere om hvordan vi arbejder og så også vores referencer 
Kontakt gerne Irene Hvid for mere information.

Up ↑