ESG kursus – kom godt i gang med jeres første ESG rapport

Overvejer I at igangsætte ESG rapportering, men har svært ved at se, hvor det skal forankres i organisationen, og hvordan I bedst kommer fra start? Vi har siden 2019 hjulpet mange SMV virksomheder i gang med deres første ESG rapport og er fortsat på sidelinjen, når de har behov for det. Virksomheder som har styr på deres ESG rapport kan trygt løbende vise resultater af deres bæredygtige omstilling og får via rapporteringen overblik over de mest optimale/presserende indsatser, som vil bidrage til optimering af de fremtidige ESG rapporter.

Vi har lavet et endags kursus, som hjælper jer i gang

Vi har efter opfordring lavet et kursus målrettet nøglepersoner i jeres virksomhed, som har interesse i, eller skal indgå i arbejdet med ESG rapportering. Målsætningen med kurset er, at I efter en dag har løsning for, hvordan I griber opgaven an, så det bliver let og overskueligt. I får på dagen:

  • Overblik over ESG – indhold, muligheder og faldgruber.
  • Forståelse for CO2 – scope 1 + 2 + 3 og CO2 kvoter. 
  • Et indblik i kommende lovgivning og forventelige krav fra omverdenen på området ift. CSRD og CSDD.
  • Vejledning i hvordan I sikrer en rød tråd i hele jeres bæredygtighedsrejse, herunder kort om greenwashing.
  • Organiseringen hos jer, for at få det maksimale udbytte.
  • En endelig projektplan for hvordan I kommer i gang “trin for trin”, når I er retur i virksomheden.
  • Efterfølgende 4 onlinemøder af 1 time, hvor vi tager en status, og hjælper videre, hvis I er gået i stå. I vurderer selv, hvornår I har behov for dem.

Vi anbefaler at I deltager minimum 2, maksimum 10 fra virksomheden. Vi sparer gerne med jer om, hvem der er mest oplagt i forhold til det bedste resultat også på lang sigt. Kursusprisen er fast uanset antal deltagere, ved ønske om et eksternt kursussted fremsender vi særskilt tilbud på det. Kurset varer 8 timer plus forberedelse og de 4 opfølgende onlinemøder. Kursusdagen kan planlægges i det tidsrum på dagen, som passer jer bedst.

Pris hvis vi afholder det hos jer: 45.000,-. 

Ca. 14 dage inden kurset sender vi jer et skema, hvor vi beder om informationer om jeres aktuelle situation, jeres omverden og særlige udfordringer/muligheder indenfor jeres branche. Dermed kan vi forberede os, så kurset bliver gennemført med det bedst mulige resultat.

​​Der er mulighed for at få tilskud:

Hvis din virksomhed tilhører SMV-segmentet, kan I fra 13. september søge tilskudsordningen SMV Grønne Kompetencer, hvormed jeres selvfinansiering bliver 9000,- + egne timer. I kan evt. kontakte jeres lokale erhvervshus og høre mere.

Læs mere om hvordan vi arbejder og så også vores referencer 
Kontakt gerne Irene Hvid for mere information.

Book kursus

Up ↑