ESG kursus – kom godt i gang med jeres første ESG-rapport

Overvejer I at igangsætte ESG-rapportering, men har svært ved at se, hvor det skal forankres i organisationen, og hvordan I bedst kommer fra start? Vi har siden 2019 hjulpet mange SMV virksomheder i gang med deres første ESG rapport og er fortsat på sidelinjen, når de har behov for det.

Virksomheder som har styr på deres ESG-rapport kan trygt løbende vise resultater af deres bæredygtige omstilling og får via rapporteringen overblik over de mest optimale/presserende indsatser, som vil bidrage til optimering af de fremtidige ESG-rapporter.

Vi har efter opfordring lavet et kursus målrettet nøglepersoner i jeres virksomhed, som har interesse i, eller skal indgå i arbejdet med ESG-rapportering. Kurset er altså udelukkende med deltagelse af medarbejdere fra jeres virksomhed, så vi dermed kan målrettet til netop jeres branche og muligheder/udfordringer. Målsætningen med kurset er, at I efter en dag har løsning for, hvordan I griber opgaven an, så det bliver let og overskueligt. I får på dagen følgende med jer:

  • Overblik over ESG – indhold, muligheder og faldgruber.
  • Forståelse for CO2 – scope 1 + 2 + 3 og CO2 kvoter. 
  • Et indblik i kommende lovgivning og forventelige krav fra omverdenen på området ift. CSRD og CSDDD.
  • Vejledning i hvordan I sikrer en rød tråd i hele jeres bæredygtighedsrejse, herunder kort information om greenwashing og greenhushing.
  • Organiseringen hos jer, for at få det maksimale udbytte.
  • En endelig projektplan for hvordan I kommer i gang “trin for trin”, når I er retur i virksomheden.

Vi følger derefter med på sidelinjen, og sikrer at I har fremdrift

  • Efterfølgende 4 onlinemøder af 1 time, hvor vi tager en status, og hjælper videre, hvis I er gået i stå. I vurderer selv, hvornår I har behov for dem.

Vi anbefaler at I deltager minimum 2, maksimum 10 fra virksomheden. Vi sparer gerne med jer om, hvem der er mest oplagt i forhold til det bedste resultat også på lang sigt. Kursusprisen er fast uanset antal deltagere, ved ønske om et eksternt kursussted fremsender vi særskilt tilbud på det. Kurset varer 8 timer plus forberedelse og de 4 opfølgende onlinemøder. Kursusdagen kan planlægges i det tidsrum på dagen, som passer jer bedst.

Pris hvis vi afholder det hos jer: 44.500,-. 

Ca. 14 dage inden kurset sender vi jer et skema, hvor vi beder om informationer om jeres aktuelle situation, jeres omverden og særlige udfordringer/muligheder indenfor jeres branche. Dermed kan vi forberede os, så kurset bliver gennemført med det bedst mulige resultat.

​​Der er mulighed for at få tilskud:

Hvis din virksomhed tilhører SMV-segmentet, kan I i øjeblikket søge tilskudsordningen SMV Grønne Kompetencer, hvormed jeres selvfinansiering bliver 9000,- + egne timer. I kan evt. kontakte jeres lokale erhvervshus og høre mere.

Læs mere om hvordan vi arbejder og så også vores referencer 
Kontakt gerne Irene Hvid for mere information.

Book kursus