Rapportering

Vi har siden 2019 hjulpet virksomheder i gang eller videre med omstillingen mod bæredygtighed igennem en fyldestgørende ESG-rapportering. Vi har i dag et tæt samarbejde med Revisorgruppen Danmark, hvor vi sikrer at den rapportering vi leverer er i overensstemmelse med de krav der fremadrettet kommer til at blive stillet ift. revisorens erklæringer.

Vores primære fokus er at hjælpe virksomheder med at fremtidssikre sig til de mange krav der kommer og få del i de markedsmuligheder en mere bæredygtig profil kan medvirke til. Vi har stærke kommunikative kompetencer, som sikrer at I undgår greenwashing, men omvendt også, at I ikke bidrager til greenhushing.

Vores rapporteringsydelser dækker fra de mindre SMV’ere til regnskabsklasse store C. Vi tager udgangspunkt i den enkelte virksomhed, og der hvor det giver mening at starte rapporteringen – der er ingen grund til at starte med en “Rumraket,” hvis evner og behov kan udgøres af en “Vespa”.

Vi er naturligvis ambitiøse på vores kunders vegne, og målet er på sigt at de kan leve op til CSRD lovgivningen. Flere af vores kunder bliver ramt i 2025, hvor de skal leve op til lovgivningen, mens hovedparten af de øvrige kunder “blot” bliver ramt af rapporteringskrav fra kunder, banker og øvrige interessenter.

Sådan hjælper vi typisk på vej:

Rådgivning

Vi har kompetente og specialiserede samarbejdspartnere, som sikrer at vi kan komme hele vejen rundt om bæredygtighedsrapportering, f.eks. samarbejder vi med KMD Carbon Key og til de helt tunge LCA beregninger benytter vi os af dygtige ingeniører hos Nordic LCA.